6. 7. ve 10. 11. Sınıflara Özel Ücretsiz Seviye Tespit Sınavı
6. 7. ve 10. 11. Sınıflara Özel seviye tespit sınavımız başlıyor. Sende yerini al ve sınava hazırlık yolunda Genç Hedef ile başarıya ulaş.
SINAV BAŞVURU Sayfasına Git

Memur-Senlilere %35’e Varan Özel İndirim

Memur-Senlilere %35’e Varan Özel İndirim

Genç Hedef Özel Öğretim Kursları ile Memur-Sen Konya İl Başkanlığı LGS, 9.10.11.12’nci sınıf orta öğretim öğrencileri ve mezun olan lise öğrencilerinin faydalanabileceği %35’e varan özel indirimli hizmet sözleşmesi protokolünü imzaladı.

Memur-Sen İl Başkanlığı’nda yapılan programa Genç Hedef Özel Öğretim Kursları sorumlu müdürü Mehmet Erten ile Memur-Sen İl Başkanı Nazif Karlıer ve Başkan Vekili Ali Koç katıldılar.

Özel indirimli sözleşme programında konuşan Memur-Sen İl Başkanı Nazif Karlıer, “11 hizmet kolumuza bağlı sendikalarımızın Konya genelinde yaklaşık 40 bin üyemize ve yakınlarına fayda sağlayacak olan bu özel indirimi hizmet sözleşmemizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” sözlerine yer verdi.

Genç Hedef Özel Öğretim Kursları sorumlu müdürü Mehmet Erten ise, Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyelerine ve birinci derece yakınlarına uygulayacakları özel öğretime yönelik uygun fiyatlar oluşturduklarını söyledi.

Yapılan Özel İndirimli hizmet sözleşmesi ile Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı bulunan (EĞİTİM BİR-SEN, DİYANET-SEN, SAĞLIK-SEN, BÜRO MEMUR-SEN, BEM-BİR-SEN, TOÇ-BİR-SEN, ENERJİ BİR-SEN, BAYINDIR MEMUR-SEN, BİRLİK HABER-SEN, ULAŞTIRMA MEMUR-SEN ve KÜLTÜR MEMUR-SEN) sendikaların yaklaşık 40 bin üyesi istifade edebileceklerdir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Genç Hedef Özel Öğretim Kursu

Adres: İhsaniye Mahallesi Beyhekim Sokak No:4 (Zafer Tramvay durağı karşısı) Selçuklu/KONYA

Telefon:

0332 351 03 03

0542 452 10 78

0541 378 10 32

05 Haziran 2020
255 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?